ΚΑΑΥ ΜΑΚΡΗΣ!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!!!

Αγαπητοί κύριοι
Διαβάζοντας την κατάσταση με τους επιλεγέντες να παραθερίσουν (βάσει μορίων) στα ΚΑΑΥ Ν. Μάκρης για το έτος 2013 αντιλαμβανόμαστε , μετά και από τις αιτήσεις των πρωτευουσιάνων Αλεξανδρουπολιτών, να κάνουν διακοπές στα ΚΑΑΥ Μάκρης, άσχετα άν μένουν για παράδειγμα στη Χιλή της Αλεξανδρούπολης, θα είναι ευτύχημα αν κάποιος από το Βόρειο Έβρο, θα κάνει διακοπές μια φορά στα 10 χρόνια... Εκτός φυσικά αν είναι πολύτεκνος, (μα ισχύει εφόρου ζωής ??) ή έχει χαρτί από το γιατρό ότι τον πονάει κάτι ή δεν ξέρω τι άλλη επινόηση μπορεί να υπάρχει!!!Οπως επίσεις υπάρχουν περιπτώσεις αποστράτων που επιλέγησαν ,οι οποίοι έχουν εξοχική κατοικία στην περιοχή Μακρης,η Δικέλων και παραθερίζουν στα ΚΑΑΥ,η είναι απόστρατοι και η σύζυγός τους είναι ε.ε στρατιωτικός,τη μια χρονιά παραθερίζουν στα ΚΑΑΥ σαν μέλη της ΕΑΑΣ και την επόμενη παραθερίζουν εξαιτίας της ε.ε συζύγου τους!!
Έλεος πια με όλους τους εφ όρου ζωής -ήτεκνους,με όλους αυτούς τους εφ όρου ζωής αναξιοπαθούντες με προσχηματικά προβλήματα υγείας !!!Ντροπή τους!!


Ε.Α ΑΞΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

http://greekarmyalert.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά