Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΣΠΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε έκτακτη γενική συνέλευση
Το ΔΣ της ΕΣΠΕΑ, με την από 25-4-2013 απόφασή του, καλεί τα μέλη της ΕΣΠΕΑ σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και ώρα 11.00΄ στα γραφεία της ΑΝΕΑΕΔ (Ακαδημίας 87, 3ος όροφος), με αποκλειστικό θέμα: Λήψη απόφασης για την εγγραφή και συμμετοχή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής στην υπό σύσταση δευτεροβάθμια Οργάνωση, με την επωνυμία «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών» και έδρα την Αθήνα.
Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται αναγκαία.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις έκτακτες και τακτικές γενικές συνελεύσεις του σωματείου έχουν, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της ΕΣΠΕΑ, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
Ράλλης Κωνσταντίνος
Ταγματάρχης (ΥΠ)
6947616547
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά