ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΣΠΕΠΕΛ

Ανακοίνωση σύγκλησης Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Το Δοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου
Ανακοινώνει την ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
την Κυριακή 02 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00, στο γραφείο της Ένωσης, Εθνικής Αντιστάσεως 43, στην Τρίπολη
με αποκλειστικό θέμα :
"Λήψη απόφασης για την εγγραφή και συμμετοχή της Ένωσης στην υπό σύσταση δευτεροβάθμια Οργάνωση, με την επωνυμία «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών» και με έδρα την Αθήνα."
Τονίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, έχουν τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Για όσους και όσες*, θελήσουν να τακτοποήσουν την εγγραφή τους και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (καταβολή ετήσιας συνδρομής), μπορούν να το κάνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας την ημέρα της έκτακτης Γενικής συνέλευσης.
Για το ΔΣ
ο Πρόεδρος ΔΣ
Ιωάννης Τσιώλης, Λγος (ΕΜ)
& ο Γενικός Γραμματέας ΔΣ
Ευάγγελος Κουτρουφίνης, Εσμίας (ΕΤΕΤΗ)
*Η ετήσια συνδρομή είναι €15,καταβάλλεται στον Ταμία ή στον Γενικό Γραμματέα ή στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα με έκδοση ιδιόχειρης απόδειξης με υπογραφή του παραλαμβάνοντα και του Προέδρου ή ενός Αντιπροέδρου. Όσοι δεν έχουν υποβάλλει αίτηση εγγραφής μπορούν να υποβάλλουν ακόμα και ταχυδρομικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά