ΣΟΑ ΣΟΜΥ ΕΠΟΠ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ-ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ

Λαβαμε την παρακατω επιστολη και τη δημοσιευουμε αυτουσια.Αν υπαρχουν τετοιες καταστάσεις ειναι πραγματικα ντροπη και αισχος!!!







Αγαπητοι κυριοι
πριν απο μερικα χρονια ξεκινησε η ανεγερση κτιριου 14 διαμερισμάτων για χρηση απο ΕΠΟΠ και Υπαξκους στο χωρο των ΣΟΑ Διδυμοτειχου (δίπλα στο ΣΠΔ)με χρονοδιάγραμμα παραδοσης προς χρηση τον Αυγουστο του 2011.Εκτοτε το κτιριο δεν εχει παραδοθει,αλλα αντιθετως εχει αρχισει να κατεδαφιζεται!!!Πεφτουν σοβαδες,καποιοι κανουν πλιατσικο στις εγκαταστάσεςι του,και οπως βλεπετε και στις φωτογραφιες ,το κτηριο εχει εγκαταληφθει στην μοιρα του χωρις κανεις υπευθυνος να κανει κατι!!!Τη στιγμη που τα στελεχη των ΕΔ περνουν δυσκολες ωρες,που οικονομικα βρισκονται σε εξαθλιωση,η υπηρεσια δεν κανει κατι εδω και 2 χρονια ωστε να παραδοθει για χρηση και να στεγαστουν 14 οικογενειες που τωρα πληρωνουν ενοικια!!!Γιατι ο κ.Α/ΓΕΣ κ.Τσελιος και ο κ.Δκτης/Δ ΣΣ κ. Χαλκιδης δεν εχουν κανει κατι επ αυτου;Το θεμα το γνωριζουν παρα πολυ καλα,μιας και διατελεσαν την περιοδο αυτη και οι 2 Μεραρχοι στο Διδυμοτειχο!!Τι συμφεροντα παιζοναι (μηπως τοπικα;)που εχει αφεθει το κτηριο στην μοιρα του;Αυτη ειναι η μεριμνα για το πρoσωπικο τους στις δυσκολες ωρες που περναει η πατριδα μας;Ο Στρατηγος της 16 Μεραρχιας τι ενεργειες εχει κανει;Το γνωριζει το θεμα;Μηπως επειδη διαμενει στα ΣΟΑ δεν τον ενδιαφερει για τους αλλους;;Δεν το εχει δει το κτηριο που ετσι οπως παει σε λιγους μηνες,αν δεν ενδιαφερθει καποιος θα γκρεμιστει πριν κατοικηθει;ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!Τα βλεπουν οι πολιτες και γελανε με τα χαλια μας!!!
Μετα τιμης
Ενας ΕΠΟΠ των 800 ευρω που μενει στο ενοικιο στο Διδυμοτειχο
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά