Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου στην εκδήλωση για τη βράβευση των μητέρων των Ολυμπιονικών από τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»


Την ανάγκη να συσπειρωθούμε ως Έθνος και ως Ελληνική κοινωνία γύρω από τις παραδοσιακές αξίες που κράτησαν τον Ελληνισμό όρθιο στις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του, επεσήμανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε υπό την αιγίδα του, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», για να βραβεύσει τις Μητέρες των Ολυμπιονικών στους αγώνες του Πεκίνου 2008 και του Λονδίνου 2012, με την ευκαιρία της γιορτής της Μητέρας.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αφού εξήρε την πρωτοβουλία της Προέδρου του Σωματείου και Πρεσβευτού της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό και το Ευ Αγωνίζεσθαι κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, τόνισε ότι μεταξύ αυτών των αξιών που έχουν καθοριστική σημασία για το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας μας, είναι η οικογένεια, που αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί τον συνεκτικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας.

 

Αναφερόμενος ο κ. Παναγιωτόπουλος στις επιτυχίες των Ολυμπιονικών που προήλθαν -όπως είπε- μετά από καθημερινές σκληρές προσπάθειες και στερήσεις από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο του καθενός και τη καθεμιάς, υπογράμμισε τη καθοριστική συμβολή της οικογένειας και ιδιαίτερα της Μητέρας ώστε να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

 

Γι’ αυτό -κατέληξε ο Υπουργός- όχι μόνο οι Ολυμπιονίκες, αλλά όλοι μας χρωστάμε πολλά στην Ελληνίδα Μητέρα.

 

Ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», βράβευσε τις μητέρες των Ολυμπιονικών: Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Βασιλείου Πολυμέρου, Σοφίας Μπεκατώρου, Πηγής Δεβετζή, Ηλία Ηλιάδη, Χριστίνας Γιαζιτζίδου, Αλεξάνδρας Τσιαβού, Δημητρίου Μούγιου, Σοφίας Παπαδοπούλου και Βιργινίας Κραβαριώτη.

 

Στην εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Παναγιωτόπουλος βράβευσε την κ. Κατερίνα Παναγοπούλου με το θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέστησαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, κ. Γεώργιος Ορφανός, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος,  η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, κα Κυριακή Γιαννακίδου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος,  ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού/ NRDC-GR, Αντιστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά