Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη στην Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης και στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε σήμερα την Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) στην  Ελευσίνα, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά.

 

Ο κ. Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή κατάσταση και την ετοιμότητα των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών (355 ΜΤΜ), ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου και συζήτησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.

 

Ακολούθως, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και τους χώρους συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών της 355 ΜΤΜ και ευχήθηκε στο προσωπικό καλές και ασφαλείς προσγειώσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες κατασβέσεις.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά