Απονομή Αστέρα Αξίας και Τιμής από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο στον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Στρατηγό Knud Bartels‏


 

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος απένειμε στον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Δανό Στρατηγό Κnud Βartels, τον Αστέρα Αξίας και Τιμής.

 

Στην τελετή παρόντες ήταν: οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο  Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.

 

Στη συνέχεια  ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με  τον Στρατηγό Βartels και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην Βορειοατλαντική Συμμαχία καθώς και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος Ελλάδας-ΝΑΤΟ.

 

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά