Ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

13 Απριλίου 2013

Οι παρακάτω φορείς ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ε.Δ, Π.Σ. και Λ.Σ. εκφράζουμε την αντίθεση μας στη, με κυβερνητική εντολή, επιχειρούμενη τακτική της φίμωσης και τρομοκράτησης των εν ενεργεία συναδέλφων και για μια ακόμη φορά δηλώνουμε την υποστήριξη μας σε αυτούς, οι οποίοι επέλεξαν να συμμετέχουν σε δημόσιες διεκδικητικές εκδηλώσεις φέροντας την προβλεπόμενη στολή.

Οι Διοικήσεις των τριών Ενώσεων Αποστράτων Ν.Π.Δ.Δ. (Ε.Α.Α.Σ., Ε.Α.Α.Ν., Ε.Α.Α.Α.) και οι ελάχιστες διοικήσεις φορέων Ν.Π.Ι.Δ. εγκατέλειψαν τους «συμπολεμιστές τους την ώρα της μάχης» αρνούμενοι τη στήριξη προς τους πειθαρχικά διωκόμενους ε.ε. συναδέλφους αν και αρχικώς τους είχαν προτρέψει προς τη συγκεκριμένη επιλογή.

Οι Διοικήσεις αυτών των φορέων, προέβησαν και σε πλαστή παρουσίαση υποστήριξης των ενεργειών τους, εμφανίζοντας ως συνυπογράφοντες κείμενό τους και φορείς οι οποίοι ουδέποτε συμφώνησαν με αυτό και ουδέποτε έδωσαν την συγκατάθεσή τους. Η ενέργεια αυτή αποβλέπει στην δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων και στην δήθεν υποστήριξη των πρακτικών που ακολουθούν, κατόπιν κυβερνητικών εντολών.

Λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα των στιγμών, απευθυνόμενοι με αίσθημα ευθύνης στο σύνολο των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α ,

Τ Ο Υ Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Να μην υποκύψουν σε πλαστά διλήμματα και παραπλανητικές προτροπές. Θέση όλων μας ας είναι η αντίθεση μας στην αμετανόητη και πειθήνια στάση που επιδεικνύουν οι διοικήσεις των φορέων (Ν.Π.Δ.Δ. και μιας μειοψηφίας Ν.Π.Ι.Δ.) που «πωλούν» τους ε.ε. συναδέλφους στο βωμό της ενδοτικότητας τους, προς τους κυβερνητικούς τους προϊσταμένους.

Να μην αποδεχτούν άκριτα τις αιτιολογίες αυτών, που με τη στάση τους δημιουργούν προβλήματα στον αγώνα μας και στοχεύουν στον εγκλωβισμό των διαμαρτυρομένων ε.ε. και ε.α. συναδέλφων σε πολιτικές που ευθύνονται για την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση τόσο του κλάδου μας, όσο και των υπολοίπων εργαζομένων, συνταξιούχων και κυρίως της Ελληνικής νεολαίας.

Συνημμένο: « ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ »

Οι φορείς

  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Α.Ν.Ε.Α.Ε.Δ)
  • ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Ε.Α.Π.Σ)
  • ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (Κ.ΕΘ.Α)
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π.Ε.Α.Π.Σ.)
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π.Ε.Α.Λ.Σ)
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ (ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α.)
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΝ (Π.Μ/Σ.ΑΣ.Υ/Π.Ν)
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά