Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα στη Χίο‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο  Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Χίου, όπου εν όψει των εορτών του Πάσχα αντήλλαξε ευχές με το προσωπικό, που υπηρετεί σε αυτές.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας μετέφερε στο προσωπικό τις θερμές ευχές του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, καθώς και το πνεύμα αισιοδοξίας που πρέπει να διακατέχει τα Στελέχη τόσο για τα ζητήματά τους όσο και για εκείνα που απασχολούν γενικότερα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κατά την επίσκεψή του στη Χίο,  ο κ. Καράμπελας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χίου κ. Κωνσταντίνο Γανιάρη και τους Δημάρχους Χίου και Οινουσσών κ.κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη και Ευάγγελο Αγγελάκη, αντίστοιχα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά