Χρονολόγιο πειθαρχικών διώξεων

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά τους νικάς",
Μαχάτμα Γκάντι.

Βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη φάση (του πολέμου), η οποία είναι και η πιο ψυχοφθόρα από τις λοιπές, αλλά αναγκαία για μια συμπαγή ομοιόμορφη δυνατή και δυναμική ομάδα ώστε να μπορέσει να μεταπηδήσει στην επόμενη φάση (τη νίκη), η οποία βρίσκεται πολύ κοντά.

Εν ενεργεία συνάδελφοί μας, μέλη του ΣΥΣΜΕΔ και Περιφερειακών Ενώσεων, ως αποτέλεσμα της δραστηριότητάς τους που αναπτύχθηκε στα πλαίσια των ενεργειών των νόμιμα συγκροτημένων με δικαστικές αποφάσεις σωματείων τους, έγιναν κοινωνοί πειθαρχικών διώξεων με αποδεικτικά μέσα που παραπέμπουν σε εποχές που η Ελληνική κοινωνία έχει καταδικάσει απερίφραστα και έχει διαγράψει από τη μνήμη της.

Ποια είναι αυτά; Στην προσπάθειά μας να ενημερώσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας και συνοδοιπόρους μας (συναδέλφους και μη) θα αναρτάται στο παρόν σημείο το καθημερινό χρονικό των πειθαρχικών και όχι μόνο διώξεων, για την κρίση σας και την εξαγωγή αποτελεσμάτων, όπως ο καθένας τα αντιλαμβάνεται.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συναδέλφους μας οι οποίοι, όχι μόνο τρομοκρατήθηκαν αλλά τουναντίον, ενεγράφησαν στις Περιφερειακές Ενώσεις ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους λοιπούς συναδελφους, προκειμένου και στο άμεσο μέλλον υπάρξει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Ο πόλεμος είναι οικονομικός και τα παράσημά μας δεν είναι διεμβολές και κορδέλες, αλλά πειθαρχικές διώξεις και ποινές. Όλοι κρινόμαστε. Διαλέγουμε τα στρατόπεδα και βαδίζουμε. Συνεχίζουμε.

Κάνοντας κλικ σε κάθε όνομα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη πειθαρχική διαδρομή ενος εκάστου των διωκομένων συναδέλφων. Συγκρατήστε τις ημερομηνίες και φέρτε τις στη μνήμη σας στο μέλλον .... Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στην εξήγηση των πράξεων, η οποία θα πρέπει να είναι αντικειμενική ώστε να καταστεί και ακριβοδίκαιη.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά