Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου για το θάνατο του Ναυάρχου Νικολάου Παππά‏


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Ναυάρχου Νίκου Παππά έστειλε τα θερμά συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντα και ιδιαιτέρως στο γιο του Υποναύαρχο Βελισάριο Παππά. Στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

            «Ο Ναύαρχος Νίκος Παππάς υπήρξε το σύμβολο του αντιδικτατορικού κινήματος του Ναυτικού όταν το Μάιο του 1973 ως κυβερνήτης του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βέλος», που συμμετείχε σε Νατοϊκή άσκηση, κατέπλευσε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας και μαζί με 6 Αξιωματικούς και 25 Υπαξιωματικούς ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

 

            Ο Νίκος Παππάς πρωτεργάτης του κινήματος του Ναυτικού, που επέφερε ισχυρό πλήγμα στη δικτατορία, υπήρξε κορυφαίος αγωνιστής για την Ελευθερία και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η θαρραλέα και ηρωική στάση του αναγνωρίστηκε από την Πολιτεία αλλά και απ’ όλο τον Ελληνικό λαό και απετέλεσε ένα χρυσό κεφάλαιο στη σύγχρονη Ελληνική Ιστορία.

 

Ο θάνατος του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά