Χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε εν ενεργεία και αποστράτους από τον ΑΟΟΑ με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου


Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που υλοποιεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας χορηγούνται χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια στους δικαιούχους (εν ενεργεία και αποστράτους) του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ).

 

            Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου υπεγράφη κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Ελευσινιώτη με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης των δανείων.

 

            Σύμφωνα με την απόφαση, το επιτόκιο των χορηγουμένων από τον Οργανισμό δανείων ορίζεται στο ήμισυ (1/2) του κάθε φορά ισχύοντος επιτοκίου των εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή από 01-01-2013 το επιτόκιο μειώνεται αυτόματα σε 1%.

 

            Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιμήκυνσης των δανείων, τα οποία φτάνουν μέχρι και τις 100.000 ευρώ, από τα 15 στα  20 έτη με σχετική αίτηση του ενδιαφερομένου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά