Αναβάλλεται η συγκέντρωση στα Χανιά τη 17-4-2013

Μετά τις επανειλημμένες ενωτικές προσπάθειες των κάτωθι αναφερομένων φορέων, που συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο Δράσεων (εφεξής ΣΟΔ), για αλλαγή στάσης των ενώσεων αποστράτων ΝΠΔΔ (Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού - ΕΑΑΣ, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού – ΕΑΑΝ και Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας - ΕΑΑΑ), αλλά και άλλων φορέων ΝΠΙΔ (Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών - ΑΚιΣ, Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Αξιωματικών ΕΔ και ΣΑ – ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ και Πανελλήνια Ομοσπονδία αποστράτων Στρατιωτικών - ΠΟΣ), για τη στήριξη των εν ενεργεία συναδέλφων, οι οποίοι διώκονται πειθαρχικά, εξ αιτίας της συμμετοχής τους σε διεκδικητικές δράσεις, ακόμη και με τη σύμφωνη γνώμη αυτών που τώρα αρνούνται να τους στηρίξουν και ως εκ τούτου έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΟΔ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ομόφωνα, να αναβάλλουμε τις προγραμματισμένες για τη 17η Απριλίου 2013 κινητοποιήσεις στη πόλη των Χανίων Κρήτης.

Η αναβολή αυτή κρίνεται αναγκαία, για τη δημιουργία κατάλληλων διεκδικητικών συνθηκών μεταξύ των άλλων και την ανάληψη της ηθικής ευθύνης των ΕΑΑ, για στήριξη των ε.ε συναδέλφων. Συνθήκες που θα αντικατοπτρίζουν την αληθινή και πηγαία αγανάκτηση για την κατάντια που έχουν οδηγηθεί απ’ τις κυβερνητικές πολιτικές επιλογές. Αυτή την οργή και την αγανάκτηση υποσχόμαστε ότι θα μετουσιώσουμε μαζί, σε αδέσμευτο, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο αγώνα, μέχρι την κατάκτηση του δικαιώματος τόσο εμείς όσο και ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός, να ζούμε σε συνθήκες που καλύπτουν απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Σας καλούμε σε τοπικό επίπεδο, να εμπιστευθείτε το νέο όργανο συντονισμού των αγώνων μας, που απαλλαγμένο από κάθε εμβόλιμη και ξένη προς τα συμφέροντά μας θέση, ξεκίνησε ήδη τη τίμια πορεία του.

Σας καλούμε επίσης, να μείνετε μαζί μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ.

Αρνούμαστε να ξεπουλήσουμε την αξιοπρέπειά μας, τον σεβασμό στο λαό μας και την αγάπη για τη πατρίδα μας.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ

  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΑΝΕΑΕΔ)
  • ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΕΑΠΣ)
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΕΣΜΑ)
  • ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΛΣ)
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ (ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α.)
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ)
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΥΑ (ΣΑΣ/ΣΤΥΑ)
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ)
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΥΣΜΕΔ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά