Έβρος: Ηλικιωμένη συγκίνησε τους στρατιώτες στέλνοντας αρβύλες.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έστειλε ένα ζευγάρι αρβύλες σε μονάδα του Έβρου, συγκινώντας τους στρατιώτες και αποδεικνύοντας ότι οι απλοί πολίτες είναι ευαίσθητοι και πιο αποτελεσματικοί από την …κρατική μηχανή. Η ηλικιωμένη ενημερώθηκε ότι στρατιώτες που υπηρετούν στο 558 Μ/Κ ΤΟ στο Πρωτοκκλήσι Έβρου ζητούσαν ένα δεύτερο ζευγάρι αρβύλες.

Στη συγκεκριμένη λοιπόν μονάδα έφτασε πριν από λίγες μέρες ένα δέμα, στο οποίο ήταν σημειωμένο το όνομα του αποστολέα, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του αποδέκτη. Στο περιτύλιγμα υπήρχε το τηλέφωνο του αποστολέα και η διοίκηση της μονάδας επικοινώνησε μαζί της.

Μετά από συνομιλία που είχε μαζί της αξιωματικός, η γυναίκα ανέφερε ότι όταν διάβασε ότι οι στρατιώτες δεν είχαν αρβύλες, αγόρασε με το λιγοστό περίσσευμα της σύνταξής της.
Πηγή: enikos.gr - cretalive.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά