ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 11ου ΣΠ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα ήταν τα 116 Χρόνια από τη δημιουργία του 11ου ΣΠ.
Μέσα λοιπόν στο στρατόπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" εορτάστηκε η γενέθλια μέρα.
Αστυνομικές αρχές, εκπρόσωποι της 124ΠΒΕ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Ρουμελιώτης ο παλιός Δκτης αντισυνταγματάρχης Τζανετάκης  και άλλοι γιόρτασαν την μέρα μαζί με τον Νέο Διοικητή του 11ου ΣΠ Αντισυνταγματάρχη κ. Αργυρόπουλο αλλά και τον Διοικητή της IV Μεραρχία ΠΖ Ταξίαρχο Μάνθο Μπελέκο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ΄μια μικρή δοξολογία συνεχίστηκε με την ημερήσια διαταγή και ένα σύντομο ιστορικό του 11ου ΣΠ, κατάθεση στεφάνου, μια έκθεση οπλικων συστημάτων, οχημάτων αλλά και φωτογραφικού υλικού και τελείωσε με παρέλαση.

Ο Διοικητής της IV Μεραρχία ΠΖ Ταξίαρχος Μάνθος Μπελέκος έκανε μια δήλωση για την γενέθλια μέρα αλλά και σε ερώτηση για το αν παραμένει το 11ο ΣΠ απάντησε:
"Το 11 Σύνταγμα Πεζικού συνεχίζει την αποστολή του όπως μέχρι τώρα" 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά