Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Eric Rubin‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, δέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του τον Υφυπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Eric Rubin.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και  ο  Υφυπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. συζήτησαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

 

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith και ο Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος, Συνταγματάρχης David K. Chapman.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά