Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής καθηγητή κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο‏


 

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) καθηγητή κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο.

 

Οι δυο Υπουργοί συζήτησαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο Υπουργείων στο πλαίσιο και της υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας, που έχει ήδη υπογραφεί.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διερεύνηση όλων των  εκκρεμοτήτων – χωροταξικής και πολεοδομικής φύσεως - που έχουν εκτάσεις ιδιοκτησίας του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) ώστε να προχωρήσει ταχύτερα το πρόγραμμα στέγασης των αποστράτων αξιωματικών και των οικογενειών τους.

 

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα στέγασης των εν ενεργεία αξιωματικών, ώστε να είναι απολύτως συμβατά με το σεβασμό του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά