Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με το Προεδρείο και τα Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας‏


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε με το Προεδρείο και τα Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στους απόστρατους.

 

 

Την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου αποτελούσαν ο Πρόεδρος, Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Πανταζόπουλος,  ο Αντιπρόεδρος Β΄, Ταξίαρχος ε.α. Κωνσταντίνος Ακριώτης,  ο Γενικός Γραμματέας, Ταξίαρχος ε.α. Φώτιος Σταφυλάς και οι : Ταξίαρχος ε.α. Αντώνιος Σαμπατακάκης, ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. Κωνσταντίνος Λύγκας, ο Υποστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Λεονάρδος, ο Αρχιπλοίαρχος ε.α. Ιωάννης Κατσαλούλης ΠΝ, ο Συνταγματάρχης ε.α. Νικόλαος Καίσαρης, ο Αντιπλοίαρχος ε.α. Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Συνταγματαρχης ε.α. Σπυρίδων Σταματόπουλος, ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. Ιωάννης Πασβαντής, ο Διευθυντής Αστυνομίας ε.α. Χρήστος Ντούφας, ο Αντιστράτηγος ε.α. ΠΣ Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Υποστράτηγος ε.α. Ιερεμίας Τσιπερδώνης, ο Υπαστυνόμος ε.α. Γεώργιος Καπιδάκης και ο Υποστράτηγος ε.α. Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης.

 

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Εκπρόσωπος του Α/ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Εκπρόσωπος του Α/ΓΕΣ Υποστράτηγος Αναστάσιος Μανώλας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά