Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ»


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ» κ. Βασίλη Καρακίτσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, Βαγγέλη Μπαλογιάννη, Νικόλαο Πετρόπουλο, Θεόδωρο Κούτρα, Κωνσταντίνο Σταματάκη καθώς  και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) Γιάννη Στεφανόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα οποία έχουν αναλάβει με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά.

Στη συνάντηση μετείχε και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά