ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

Φαίνεται ότι τα "Στρατιωτικά θέματα" επιβεβαιώνονται σε πολλά.

Απολύσεις ΕΠΟΠ γίνονται αλλά με "τρόπο", πολλές παραιτήσεις και υπαξιωματικών πια.

Θύελλα λοιπόν παρασύρει το ένα μετά το άλλο τα πάντα. Είναι γεγονός πια ότι οι στρατιωτικοί δεν τα βγάζουν πέρα και άλλοι σκέφτονται τα τζάμπα τόσα χρόνια υπηρεσίας που έχουν και η υπηρεσία τους αμοιβει πια με ψίχουλα. Τέλος και οι μισθολογικές προαγωγές και αυτό λέει πολλά!!


Οι πληροφορίες που έλεγαν για τεράστιες μειώσεις μισθών και για κόψιμο όλων των επιδοματων κλπ επιβεβαιώθηκαν. και αυτό που θα συνεχιστεί θα είναι μειωθούν και άλλο ώστε ο αριθμός παραιτήσεων να είναι ακόμα πιο μεγάλος και έτσι θα εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα για το κράτος.

Οι απολύσεις ΕΠΟΠ , (που πλέον είναι μεγάλο βάρος για το κράτος οι ΕΠΟΠ και απασχολούν πολύ την τροϊκα και θα δουμε πολλα στο άμεσο μέλλον) θα γίνονται απο δω και μπρος με πλάγιους τρόπους ακόμα και για αυτούς που έχουν ήδη μονιμοποιηθεί. Μην ξεχνάμε την αξιολόγηση.

Ερχεται το μέλλον και είναι αβέβαιο.....
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά