Συμμετοχή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες‏


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του NATO, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2013.

 

Τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι :

 

·        Η εφαρμογή των αποφάσεων που ελήφθησαν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, με έμφαση στην κοινή χρηματοδότηση.

 

·        Το μέλλον των αμυντικών δαπανών και η επίδραση τους στην ετοιμότητα και τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θα υπάρξει επίσης, συνάντηση των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ με τον Υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας για την ενίσχυση της συνεργασίας ΝΑΤΟ-Ουκρανίας.

 

Παράλληλα οι Υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ θα ενημερωθούν, από το νέο Διοικητή της ISAF (International Security Assistance Force), Στρατηγό Τζόζεφ Ντάνφορντ, για τη κατάσταση στο Αφγανιστάν.


 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά