Επιβεβαιώθηκε ο ΣΥΣΜΕΔ

Ψηφίστηκε τη 18-2-2013 στη Βουλή των Ελλήνων το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Έγκριση της επικαιροποίησης του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» στο οποίο προβλέπονται, μεταξύ των άλλων, περικοπές ειδικών μισθολογίων (ένστολων) για το έτος 2013 της τάξης των 78 εκατομμυρίων ευρώ και νέο μισθολόγιο για ένστολους για το έτος 2014 της τάξης των 88,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Αν και ζητήθηκε από το Σύνδεσμό μας, με το υπ΄ αριθμ. 12/13-2-2013 έγγραφό μας, η παρουσία μας κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου να τονισθούν οι ανησυχίες μας και η απόγνωση στην οποία ευρίσκονται χιλιάδες συνάδελφοί μας, που ζουν πλέον κάτω από τα όρια της φτώχειας, δεν εισακουστήκαμε.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
πλέον ο δρόμος έγινε μονόδρομος.
Πολύ σύντομα ……..
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά