Αυτοκτονία στρατιωτικού στο Διδυμότειχο

Έβαλε τέλος στη ζωή του έτσι ξαφνικά και σε τόσο μικρή ηλικία. Ο λόγος για έναν 27χρονο ΕΠΟΠ, ο οποίος υπηρετούσε στο στρατόπεδο του Λαγού Διδυμοτείχου ως μάγειρας. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν ο νεαρός στρατιωτικός κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι, απ’ όπου και καταγόταν, αυτοπυροβολήθηκε με όπλο στο κεφάλι.
Μάλιστα λέγεται ότι στο σπίτι εκείνη την ώρα δεν ήταν μόνος, αλλά βρισκόταν κι ένα πρόσωπο από το συγγενικό του περιβάλλον. Η σωρός του 27χρονου δεν μετακινήθηκε καθόλου από το σπίτι αλλά έσπευσε το εγκληματολογικό για να διεξάγει έρευνες για τα αίτια του θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να επισκεφτεί τον πατέρα του, ο οποίος είναι ιερέας και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-evros.gr ο νεαρός έδειχνε να είναι καλά, χωρίς τίποτα να προμήνυε τα όσα τραγικά επρόκειτο να ακολουθήσουν.

http://www.e-evros.gr/index.php?sec=85&cid=16961
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά