Σύζυγος στρατιωτικού εκβίαζε τους εραστές της και κέρδιζε χιλιάδες ευρώ!

Στην αρχή της διερεύνησης μίας πολύ περίεργης υπόθεσης φαίνεται ότι βρίσκεται η Ασφάλεια Χανίων. Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να συλλάβουν μία 32χρονη γυναίκα, παντρεμένη με στρατιωτικό, που φέρεται να πουλούσε έρωτα και να έπαιρνε τεράστια χρηματικά ποσά! Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο PrismNews, η εν λόγω κυρία είναι παντρεμένη με επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στα Χανιά και φαίνεται ότι ήθελε να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα με το δικό της τρόπο. Έτσι, η κυρία αυτή φέρεται να έβρισκε εραστές, τους οποίους μυούσε στον έρωτα της και στη συνέχεια... άρχιζε να εκβιάζει.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γινόταν με γνώση του συζύγου. Με τον τρόπο αυτό έχει διαπιστωθεί ότι μέχρι τώρα είχε αρπάξει από έναν κύριο στην Αλεξανδρούπολη 280.000 ευρώ ενώ στην πόλη των Χανίων είχε πέσει στα δίχτυα της και ένας δημοτικός υπάλληλος από τον οποίο είχε καταφέρει να πάρει 70.000 ευρώ!

Επίσης έχει διαπιστωθεί ένα ακόμα θύμα της εν λόγω κυρίας από το οποίο είχε καταφέρει να αρπάξει το ποσό των 6.000 ευρώ.
Για όλα τούτα ωστόσο ο σύζυγος της κυρίας δεν ήταν αμέτοχος, αλλά μάλλον καλός γνώστης της κατάστασης, λένε οι πληροφορίες.

Τα θύματα της ήταν πάντα άνδρες δεσμευμένοι και όταν ερχόταν σε σχέση μαζί τους, στη συνέχεια τους απειλούσε ότι θα τα μάθει όλα η οικογένεια και άλλα τέτοια ... κομψά.
Ο φόβος και ο πανικός βέβαια οδηγούσε τα θύματα της να ανοίγουν το πορτοφόλι και τον τραπεζικό τους λογαριασμό ενώ ο σύζυγος ήταν επί των εισπράξεων.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να μπλόκαραν όταν η κυρία έμεινε έγκυος χωρίς να γνωρίζει τον πατέρα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Το μπέρδεμα φαίνεται να είναι τώρα μεγάλο, αναφέρουν οι πληροφορίες και η Ελληνική Αστυνομία τις τελευταίες ώρες ψάχνει να ξεμπερδέψει το μπερδεμένο κουβάρι της κυρίας και του κυρίου που έχουν κάνει άνω- κάτω την πόλη των Χανίων αλλά και – κανείς δεν ξέρει- ποια άλλη πόλη της Ελλάδας.

Η αστυνομία στα Χανιά ψάχνει τώρα να δει με ποιούς άλλους κυρίους είχε σχετιστεί η κυρία και τι χρηματικά ποσά είχε πάρει από αυτούς.

newsit.gr
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά