Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών‏


Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ώρα 12 μ.μ.) συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) και συγκεκριμένα με τους: κ. κ. Γιώργο Ζανιά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, Νικόλαο Νανόπουλο, Α’ Αντιπρόεδρο, Δημήτριο Μαντζούνη, Β’ Αντιπρόεδρο, Σταύρο Λεκκάκο Γ’ Αντιπρόεδρο και τα μέλη κ.κ. Σπύρο Φιλάρετο, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ και Χρήστο Γκόρτσο, Γενικό Γραμματέα της ΕΕΤ.

 

            Αντικείμενο της συνάντησης είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών προς τις Τράπεζες-μέλη της Ένωσης, για την υιοθέτηση λύσεων με στόχο την ελάφρυνση του βάρους της αποπληρωμής των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

            Σημειώνεται ότι ο έχει προηγηθεί σχετική επιστολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για να αναζητηθούν, από κοινού, ενέργειες και διαδικασίες για τη διευκόλυνση χιλιάδων οικογενειών, ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, που δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν και να αποπληρώσουν δάνεια που έχουν πάρει από τις Τράπεζες.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά