Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά την επίσκεψη του στην βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ στην Ντόχα‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Κατάρ, επισκέφθηκε τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ντόχα, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, Ταξίαρχο Mubarak Mohammed Al Kumait Al Khayarin καθώς και με επιτελείς και συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μετά το πέρας της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η απόφασή μας είναι δεδομένη. Είναι απόφαση και των δύο πλευρών, να προχωρήσουμε σε πολύ πιο στενές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελλάδος και του Κατάρ.

 

Εδώ, στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, στην Ντόχα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε με την ηγεσία και τους επιτελείς ενδιαφέρουσες απόψεις, για το πώς η συνεργασία μας μπορεί να προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

 

Αποφασίσαμε να στείλουμε εδώ εκπαιδευτές, οι οποίοι θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν ακόμα περισσότερο τους πιλότους των πολεμικών αεροσκαφών του Κατάρ και να δεχτούμε στις δικές μας Στρατιωτικές Ακαδημίες αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Κατάρ, που θέλουν ακριβώς να αναβαθμίσουν την εκπαίδευσή τους στα σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη».

 

 

 

 

 

 

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά