Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ για τα ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε, σήμερα, σε συνάντηση εργασίας αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ αποτελούμενη από τον βουλευτή A’ Πειραιά κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τον βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Γεώργιο Βαρεμένο, τον βουλευτή Αχαΐας κ. Βασίλειο Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή Σάμου κα Αγνή Καλογερή.

 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, σε σχέση με τις παραγγελίες πολεμικών πλοίων, που έχει κάνει στα ναυπηγεία αυτά το Πολεμικό Ναυτικό.

 

Στη συνάντηση μετείχαν ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνης Οικονόμου, ο Εθνικός Συντονιστής των Ναυπηγείων κ. Νίκος Αναστασόπουλος και ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Διονύσιος Κολοβός.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά