Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη σε Κω, Αγαθονήσι, Λειψούς και Φαρμακονήσι‏


 

Ο Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, επισκέφθηκε την 20 και 21 Δεκεμβρίου 2012, μονάδες και φυλάκια στις νήσους Κω, Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και Λειψούς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για το έργο που επιτελούν και αντάλλαξε ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και με τους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

 

Διαπιστώνοντας το υψηλό φρόνημα τόσο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των κατοίκων της ακριτικής Ελλάδας,  ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συνεχίσουν να είναι απόλυτα αφοσιωμένες στο έργο που επιτελούν έτσι ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια και να δραστηριοποιηθούν για να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει οικονομικά. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το 2013 οι κόποι του Ελληνικού Λαού για να ξεπεραστεί η κρίση, θα αποδώσουν καρπούς και πως η ανάπτυξη που όλοι προσδοκούν θα επιτευχθεί.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά