Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Αρχηγό Ναυτικού της Αιγύπτου Υποναύαρχο Osama Ahmed Ahmed El Gendy‏


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δέχτηκε σήμερα, σε εθιμοτυπική συνάντηση, τον Αρχηγό του Ναυτικού της Αιγύπτου, Υποναύαρχο Osama Ahmed Ahmed El Gendy, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

 

Ο κ. Gendy μετέφερε στον κ. Παναγιωτόπουλο την πρόθεση του Αιγύπτιου Υπουργού Άμυνας, Στρατηγού Αμπντέλ Φατάχ Aλ-Σίσι να επισκεφθεί τη χώρα μας.

 

Να σημειωθεί ότι η πρόσκληση του Έλληνα Υπουργού προς τον Αιγύπτιο ομόλογό του έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Παναγιωτόπουλου στην Αίγυπτο και τη συνάντησή του στο Κάιρο με τον Στρατηγό Αλ-Σίσι.

 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και η προοπτική στενότερης συνεργασίας των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα.

 

Στη συνάντηση μετείχε και ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ.

 

 

 

 

 

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά