ΤΡΙΠΟΛΗ: ΝΑΥΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ

Σήμερα στην Γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη είδαμε και τους πρώτους από το ναυτικό μιας και η 124ΠΒΕ έγινε διακλαδικό κέντρο κατάταξης νεοσυλλέκτων. Θέαμα περίεργο για τους Τριπολιτσιώτες.... Αλλά πια πρέπει να γίνει συνήθεια η ιδέα ότι από δω και πέρα ναύτες θα έχουμε και στην Ορεινή Τρίπολη.

Ο Διοικητής της 124ΠΒΕ δήλωσε:
"Είναι μια αλήθεια αυτό το τόλμημα και πιστεύω ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία καθώς η ηγεσία μας είναι αποφασισμένη σε αυτήν την κατεύθυνση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για την θωράκιση της χώρας" 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά