Συνάντηση Εργασίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με Προέδρους Σωματείων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ)‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε, σήμερα, σε συνάντηση εργασίας τους Προέδρους των Σωματείων των πέντε εργοστασίων των  Ε  λληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και άλλους εκπροσώπους των εργαζομένων στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Δ.Σ. των ΕΑΣ και Πρόεδρο του Σωματείου Υμηττού κ. Παναγιώτη Δούκα, το μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χημικών κ. Ευθύμιο Θεοχάρη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ελευσίνας και Γενικό Γραμματέα Εργατικού Κέντρου Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελο Λίγγο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Κεντρικών Γραφείων Σ.Ε.ΕΛΛ.Α.Σ κ. Κωνσταντίνο Χαρίση, τον ταμία ΕΑΣ Αιγίου, κ. Χρήστο Πανουτσακόπουλο, την Πρόεδρο του Σωματείου ΕΑΣ Λαυρίου κ. Μαρία Κουμπλή, την Πρόεδρο του Σωματείου ΕΑΣ Αιγίου και μέλος της ΠΟΕΜ, κ. Ουρανία Μπίρμπα, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Μάνδρας κ. Γεώργιο Μπόλο, το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Υμηττού ΕΑΣ κ. Κώστα Μυτιληνού και τον Πρόεδρο ΔΑΚΕ ΕΑΣ και μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Υμηττού Αποστόλη Βασιλάρα .

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που απασχολούν τη διοίκηση και  τους εργαζόμενους στον όμιλο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ).

Στη συνάντηση μετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος  των ΕΑΣ κ. Κωνσταντίνος Πιλάλης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου και ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων) κ. Δημήτρης Γεωργιόπουλος.




 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά