κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ


Κύριε  Υπουργέ,

Θα έχετε σαφώς πληροφορηθεί την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν βρεθεί τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Εμείς είμαστε απλά μια ομάδα απο συζύγους στρατιωτικών που μέσα στην απόγνωση μας,αποφασίσαμε να ενωθούμε και να επιδιώξουμε μια συνάντηση με εσάς,αλλά και με συνεργάτες σας ώστε να μπορέσουμε να σας εκφράσουμε την απόλυτη αντίθεση μας στα επαναλαμβανόμενα σκληρά οικονομικά μέτρα, που έχουν πλήξει σχεδόν ανεπανόρθωτα τους Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους.

Μέσα στις ΑΔΙΚΕΣ περικοπές που έχουμε  υποστεί ως οικογένειες στρατιωτικών,εάν λάβετε υπόψιν και τις ιδιαίτερες καταστάσεις που βιώνει μια στρατιωτική οικογένεια (και που σαφώς γνωρίζαμε εξαρχής, δηλαδή, μεταθέσεις,δύσκολες συνθήκες εργασίας) έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την αδικαιολόγητα ΒΑΡΙΑ φορολογία στα εισοδήματα μας. Ιδιαίτερα οι πολυμελείς οικογένειες με άνεργες μητέρες αντιμετωπίζουμε πλέον θέμα επιβίωσης.

Κατανοούμε ότι ως χώρα αντιμετωπίζουμε τεράστια δημοσιoοικονομικά προβλήματα όμως κι εσείς ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ θα πρέπει θα στηρίξετε την προσπάθεια μας να ζήσουμε αξιοπρεπώς.

Επιθυμούμε να συναντηθούμε,όποτε αυτό είναι  ΕΦΙΚΤΟ σε εσάς,και να σας καταθέσουμε κάποιες προτάσεις των μελών της ομάδας μας για να διευκολύνουμε έτσι και όσο γίνεται την καθημερινότητα μας.

Με την ΕΛΠΙΔΑ, να μην προσπεράσετε το απλό και ανθρώπινο ΔΙΚΑIΩΜΑ μας να ακουστούμε,σε μια χώρα που γέννησε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,περιμένουμε ανταπόκριση.

                                                                                                                       Με εκτίμηση,

                                                                                                   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά