Επετειακή Εκδήλωση Ιστορικής Μνήμης για τους Βαλκανικούς Πολέμους‏ στην 124 ΠΒΕ


Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 30 Νοε 2012 και ώρα 19:00 στην 124 ΠΒΕ, διοργανώνεται Επετειακή Εκδήλωση Ιστορικής Μνήμης για τη συμπλήρωση Εκατό (100) χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλίες για το Ιστορικό-Κοινωνικό πλαίσιο της εποχής και για τις επιχειρήσεις σε ξηρά, Θάλασσα και αέρα. Επίσης θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό της εποχής. Η εκδήλωση θα κλείσει με τη χορωδία  <<Ορφέας>> Τρίπολης σ’ ένα πρόγραμμα με ύμνους και εμβατήρια της εποχής.
Υπεύθυνος επικοινωνίας Επισμηναγός (ΤΕΑ) Φωτόπουλος Δημήτριος τηλ. 2710375001
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά