Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού‏


 

Πρωτόκολλο συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος θα υπογράψουν αύριο, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι Υπουργοί, Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος .

 

Στο πρωτόκολλο θα προβλέπεται στενή συνεργασία των δύο υπουργείων, μεταξύ των άλλων, στους τομείς, πολιτισμού, εκπαίδευσης, παροχής υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας κλπ.

 

Στην εκδήλωση θα παραστούν και διακεκριμένοι Ολυμπιονίκες, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε δράσεις που προβλέπονται από το πρωτόκολλο συνεργασίας.
           
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά