Συνάντηση Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ).


 

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική, αναπτύχθηκαν και ακούσθηκαν τα επιχειρήματα όλων των πλευρών.

 

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις προθέσεις της κυβερνήσεως και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.


 
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν τον Υφυπουργό σχετικά με τις θέσεις τους ως προς τους τρόπους αντιμετώπισης των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους εργαζομένους των ΕΑΣ, καθώς και τις απόψεις τους αναφορικά με το μέλλον των ΕΑΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά