Συμμετοχή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου στην άτυπη σύνοδο Υπουργών Άμυνας των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2012.

Κατά την πρώτη ημέρα της Συνόδου θα συζητηθούν: οι εξελίξεις στον τομέα της Ασφάλειας, στη Νότια περιοχή της Μεσογείου και στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Λιβύης, του Σαχέλ και της ευρύτερης περιοχής.

Τη δεύτερη ημέρα, οι Υπουργοί θα ενημερωθούν σχετικά με τη κατάσταση προόδου στις επιχειρήσεις και τις αποστολές Κοινής Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής-CSDP(ATALANTA, EUTM, EUCAP Nestor και ALTHEA). Όσον αφορά στο Κέρας της Αφρικής, οι Υπουργοί θα προσκληθούν να συζητήσουν την επίδραση των τρεχουσών εξελίξεων Πολιτικής και Ασφάλειας στην επιχειρησιακή δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά