ΕΓΙΝΕ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΤΗΝ 124ΠΒΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ- ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Στις 14/9 στην Τρίπολη στην 124ΠΒΕ έγινε η ορκωμοσία σμηνιτών της Γ΄ ΕΣΣΟ 2012. Υπό άστατο καιρό στην αρχή και με βροχή αλλά μετά άνοιξε ο ουρανός και βγήκε ο ήλιος. Εκατοντάδες οι συγγενείς των νεοσύλλεκτων που ήρθαν.

Τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Καράμπελας και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης.

Ήταν και η πρώτη ορκομωσία για το νέο Διοικητή της 124 ΠΒΕ που ανέλαβε προσφάτως καθήκοντα Διοικητή Σμήναρχος Ιωάννης Πουλόπουλος.

Στην ορκομωσία ήταν στρατιωτικές αρχές, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης , ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας και στην θέση των βουλευτών αντί να είναι Αρκάδες παρευρέθηκε ο βουλευτής Ρεθύμνου Κεφαλογιάννης Γιάννης!

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Υφυπουργός έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι οι νέοι τιμούν τις ένοπλες δυνάμεις αλλά μίλησε και για την κρίση που περνούν οι στρατιωτικοί τονίζοντας ότι τα στελέχη δεν ρυμουλκύθηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος από οικονομικούς λόγους!!

Επίσης ο Υφυπουργός μετά το χαιρετισμό στον χώρο της ορκομωσίας έδωσε 6 μέρες άδεια στους σμηνίτες των οποίων οι συγγενείς ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωνές. ο κ. Υφυπουργός έφυγε από τον χώρο της ορκομωσίας καταχειροκροτούμενος







ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά