Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους και άνθρωποι που νομίζουν ότι τους ανήκει το λιμάνι, η ναυτιλιακή και... ολόκληρος ο Στρατός Ξηράς μαζί. Στην πρώτη γραμμή αυτής της δεύτερης, θλιβερής κατηγορίας, φαίνεται πως ανήκει ένας υπάλληλος στα εισιτήρια για τη Σαμοθράκη.
Ο κύριος αυτός, που προφανώς έχει μπερδέψει τον ρόλο του, έχει βρει ένα νέο, επικίνδυνο χόμπι: να βάζει φρένο στον ανεφοδιασμό των στρατιωτικών μονάδων του νησιού, δημιουργώντας εσκεμμένα προβλήματα στην κράτηση θέσεων για τα στρατιωτικά οχήματα που πρέπει να περάσουν απέναντι, στην Αλεξανδρούπολη.«Εγώ είμαι η εταιρεία, εσείς είστε εποπάκια!»Η αλαζονεία του, μάλιστα, δεν κρύβεται. Σύμφωνα με αμέτρητα παράπονα, ο εν λόγω «άρχοντας των εισιτηρίων» στολίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με εκφράσεις που ξεπερνούν κάθε όριο θράσους: «Εγώ δεν είμαι εποπάκι... Αν θέλω σου κρατάω θέση. Εγώ είμαι η εταιρεία και με ενδιαφέρουν μόνο οι τουρίστες!».
Ακούς εκεί... «εποπάκια». Οι άνθρωποι που φτύνουν αίμα για την ασφάλεια του νησιού υποτιμούνται από κάποιον που το μόνο του καθήκον είναι να πατάει κουμπιά σε έναν υπολογιστή και να κόβει αποδείξεις. Για τον συγκεκριμένο, ο ανεφοδιασμός των συνταγμάτων είναι δευτερεύουσας σημασίας μπροστά στα ευρώ των τουριστών.Η «πλάτη» του Αξιωματικού και η αφωνία της διοίκησηςΤο κερασάκι στην τούρτα; Το απύθμενο θράσος του πατάει –όπως ο ίδιος διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά– σε «αδελφικές σχέσεις» με Αξιωματικό του Συντάγματος της Σαμοθράκης. Προφανώς, θεωρεί ότι αυτή η γνωριμία τού δίνει το ελεύθερο να συμπεριφέρεται σαν τοπικός σερίφης.
Το χειρότερο όλων, όμως, είναι η στάση της διοίκησης. Τα προβλήματα έχουν αναφερθεί. Οι φωνές έχουν ακουστεί. Αποτέλεσμα; Μηδέν. Απόλυτη συγκάλυψη και προστασία. Προφανώς, οι «υψηλές φιλίες» και τα «δικά μας παιδιά» είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον και την εύρυθμη λειτουργία του Στρατού.Μέχρι πότε η διοίκηση θα κάνει τα στραβά μάτια σε αυτή την προκλητική συμπεριφορά; Θα μαζέψει κανείς τον εν λόγω υπάλληλο πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως;Γιατί καλοί οι τουρίστες, αλλά αν το νησί μείνει από ανεφοδιασμό, ο κύριος αυτός δεν θα μπορεί να πουλήσει ούτε εισιτήριο με επιστροφή.
Με εκτίμηση,Λάκης, ο ενοχλητικός!!!
0 $type={blogger} :
Δημοσίευση σχολίου