Θαλασσινή Μαγεία στον παιδικό σταθμό στο στρατόπεδο Βερτσώνη



Αρέσει σε 133


Ο Παναγιώτης Σφυρής δεν είναι απλώς ένας ζωγράφος. Είναι ένας καλλιτέχνης που κάθε φορά προσθέτει χρώμα και φαντασία στα πιο απροσδόκητα σημεία του νησιού, δίνοντας τους νέα ζωή και ενέργεια. Είτε πρόκειται για παλιούς τοίχους, είτε για δημόσιους χώρους, οι δημιουργίες του Παναγιώτη δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Ζωγραφίζοντας πουλιά, δέντρα, βάρκες, φάρους ή θαλασσοτοπία με γλάρους, ηλιοβασιλέματα και πολλά ακόμα, πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία και την αισθητική του.

Σήμερα, ο Παναγιώτης ανέλαβε μία ακόμα ξεχωριστή αποστολή, αυτή τη φορά για παιδιά.



Στο στρατόπεδο Βερτσώνη, στο Πλατύ, διακόσμησε τον παιδικό σταθμό με πανέμορφες τοιχογραφίες, οι οποίες σίγουρα θα δώσουν μεγάλη χαρά στους μικρούς φίλους τη Δευτέρα που θα επιστρέψουν και θα βρουν το χώρο τους γεμάτο χρώματα και σχήματα. Καράβια, δελφίνια, κοχύλια, θάλασσες, σύννεφα και ουράνιο τόξο στολίζουν πλέον τους τοίχους, ενώ μια μεγάλη φάλαινα ξεχωρίζει στο έργο του, αποπνέοντας χαρά και ενθουσιασμό.

Ο Παναγιώτης Σφυρής, μας υπενθυμίζει με κάθε του έργο πως η θετική ενέργεια και η αγάπη για τη δημιουργία μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο γύρω μας. Κάθε του πινελιά είναι γεμάτη ζεστασιά και ενθουσιασμό, και το χαμόγελό του είναι μόνιμο σύμμαχος στο ταξίδι της δημιουργίας.
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ


Η τέχνη του Παναγιώτη δεν είναι μόνο αισθητική, αλλά και ψυχική. Κάθε φορά που ολοκληρώνει ένα έργο, μας αφήνει έκπληκτους και ανυπομονούμε για την επόμενη του δημιουργία. ‘Ένας καλλιτέχνης που δίνει ψυχή στα έργα του και κάνει το νησί μας ομορφότερο με κάθε του πινελιά!

Μπράβο Παναγιώτη!

Δείτε τις φωτογραφίες από το νηπιαγωγείο











Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά