Εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία των Διαβιβάσεων :


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι των Διαβιβάσεων,

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΑΑΔΒ) σας προσκαλεί σε μία ακόμη εκδήλωση αφιερωμένη στην πλούσια ιστορία των Διαβιβάσεων :
Ημερομηνία: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 Ώρα: 11:00 - 13:00
Τόπος: Μουσείο Σχολής Διαβιβάσεων (κτίριο πρώην ΣΑΚΕΔΒ), Στρατόπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α', Χαϊδάρι Αττικής

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στους χώρους του Μουσείου θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε:

1. Αίθουσα με τα ιστορικά μέσα ΔΒ της περιόδου 1940 - 1960 : Ανακαλύπτουμε την εξέλιξη των επικοινωνιών από την εποχή της ίδρυσης του Όπλου μας, μέσα από το βρετανικό και αμερικανικό υλικό που διαθέταμε τότε.
2. Αίθουσα με τα ιστορικά μέσα ΔΒ της περιόδου 1960 - 2000 : Ταξιδεύουμε στον κόσμο των επικοινωνιών την εποχή της ωρίμανσης των μέσων, με τους νεότερους ασυρμάτους, τα μέσα ΗΠ, τη πλήρη συλλογή τηλετύπων και κρυπτογραφικών συσκευών, τα πρώτα δορυφορικά τερματικά και άλλα.
3. Αίθουσα Εγκαταστατών Γραμμών: Θαυμάζουμε τα ενσύρματα μέσα από την εποχή της Μικρασιατικής Εκστρατείας μέχρι πρόσφατα, τα τηλέφωνα - πίνακες - εκτυλίτριες - εργαλεία εγκαταστατών, τους ανιχνευτές ναρκών και τις τεχνικές των γραμμών επικοινωνίας.
Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αναβιώσουμε όλοι μαζί έντονες στιγμές από την ιστορία του Όπλου μας. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και στους φίλους ραδιοερασιτέχνες.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη είσοδο στο στρατόπεδο, είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε έγκαιρα τη Διοίκηση για τους επισκέπτες, γι' αυτό παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή έως την 

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου το αργότερο, 

επικοινωνώντας με τον Ταξίαρχο ε.α. Νοταρίδη Χρήστο 
στο email : CJNO1956 @ YAHOO.COM 
Στο μήνυμα, εκτός από το ονοματεπώνυμο σας, μαζί με τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που (τυχόν) θα σας συνοδεύσουν, πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που θα έρθετε και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας. 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.
Αφιξη 10:45, πέρας εκδήλωσης 13:00.
Σας περιμένουμε.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά