Συναυλία στη Λάρισα από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών West Point

 




Φωτό και βίντεο: larissanet// Θανάσης Καλιακούδας



Μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή συναυλία από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών West Point, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

ADVERTISING


Πρόκειται για ένα από τα σχήματα δοκίμων της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το West Point Glee Club υπό τη διεύθυνση της Constance Chase παρουσίασε ένα ποικίλο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών γεμάτο εκπλήξεις και επιλογές από το ευρύ ρεπερτόριο της χορωδίας, που συμπεριλαμβάνει παλιά φοιτητικά τραγούδια, ύμνους, κλασικά και ποπ χορωδιακά κομμάτια, έργα γραμμένα κατά παραγγελία της χορωδίας αλλά και έργα ελληνοαμερικανών συνθετών. Την χορωδία συνόδευσε στο πιάνο η Andrea Schaut.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά