Belharra «Νέαρχος»: Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του ιστού PSIM της δεύτερης ελληνικής φρεγάτας



Belharra «Νέαρχος»: Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του ιστού PSIM της δεύτερης ελληνικής φρεγάτας© CNN.gr

Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του PSIM (The Panoramic Sensors and Intelligence Module) της δεύτερης φρεγάτας Belharra «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού από τη Naval Group στις εγκαταστάσεις της στο Λοριάν της Γαλλίας.

Η συναρμολόγηση συνιστά μια απαιτητική επιχείρηση υψηλής τεχνικής και ακρίβειας. Στο PSIM ενσωματώνονται ευαίσθητοι αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας. Το ολοκληρωμένο πλέον PSiM θα μεταφερθεί σύντομα από το χώρο συναρμολόγησης στο χώρο δοκιμών.






Μεταξύ άλλων, το PSIM περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων και αισθητήρων του πολεμικού πλοίου, όπως τα συστήματα αναγνώρισης φίλιων ή εχθρικών δυνάμεων, τα συστήματα πλοήγησης, τις κεραίες επικοινωνίας UHF αλλά και τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Σε αυτό ενσωματώνονται τα Sea Fire Radars, τέσσερα νέας γενιάς σταθερά πάνελ AESA, πολλαπλών λειτουργιών και εξ ολοκλήρου ψηφιακών καθώς και το Κέντρο Πληροφοριών Μάχης, που λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου όπλων, αισθητήρων αλλά και συστημάτων επικοινωνίας και ηλεκτρονικού πολέμου.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά