Το "ευχαριστώ" του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας στην Ελλάδα




Το "ευχαριστώ" του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας στην Ελλάδα© Παρέχεται από: News247.gr

Στις 24 Φεβρουαρίου έκλεισαν δύο χρόνια από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του τις χώρες που έχουν προσφέρει τη βοήθεια τους κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων, έκανε αναρτήσεις με ευχαριστίες στο X (πρώην Twitter).






Ανάμεσα στις χώρες που ευχαρίστησε η Ουκρανία ανήκει και η Ελλάδα, για την στρατιωτική της προσφορά, την παροχή τεθωρακισμένων, πυρομαχικών και εκπαίδευσης στα F-16.

«Πριν από δύο χρόνια, η Ρωσία ξεκίνησε μια πλήρους κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία. Είμαστε ευγνώμονες σε κάθε χώρα, ηγέτη και πρόσωπο που στάθηκε -και συνεχίζει να στέκεται- στο πλευρό της Ουκρανίας. Θα νικήσουμε», γράφει η ανάρτηση.



Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση καταγράφεται η παροχή τεθωρακισμένων, πυρομαχικών και εικόνες από F-16.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά