Αεροπλάνο «προσγειώθηκε» στην Υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας



Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι οδηγοί στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας το πρωί της Δευτέρας 18/12 .

Δεν ήταν απλά μια συνηθισμένη μέρα με αυξημένη κίνηση.

Όσοι έτυχε να περνούν από το σημείο είδαν έκπληκτοι… ένα αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας να κινείται στον δρόμο προς Χαλκίδα.







Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εικόνα, καθώς δεν συνηθίζεται να βλέπουμε αεροσκάφη να μεταφέρονται σε κεντρικούς δρόμους σε ώρες αιχμής.

H μεταφορά του ογκώδους φορτίου, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αυξημένη κίνηση στο σημείο με την αστυνομία να βρίσκεται εκεί και να ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το αεροπλάνο μεταφερόταν από ειδικό φορτηγό και ο προορισμός ήταν η Σχολή Πεζικού της Χαλκίδας.





ykyky© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ





jjjnjnjnj© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ

Πηγή: EVIMA
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά