Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του 40χρονου πιλότου στην Καλαμάτα - Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του η συντριβή


Με ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία επιβεβαιώνει τον θάνατο του 40χρονου πιλότου, που επέβαινε στο μοιραίο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, το οποίο κατέπεσε κατά την προσγείωσή του στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος.





πιλοτος© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ

«Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:28, αεροσκάφος τύπου Τ-2E Buckeye της 363 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του, Επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, 40 ετών».





πιλότος© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με αναφορές, αυτή ήταν η τελευταία πτήση του πιλότου με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, το οποίο αποσύρεται το επόμενο διάστημα.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των παιδιών του.

Πηγή: skai.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά