Λάρισα: Με λαμπρότητα η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας

 




Με κάθε επισημότητα κορυφώνονται σήμερα Τετάρτη οι εκδηλώσεις εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ, στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας.



Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε το πρωί στο Ηρώο Πεσόντων, ακολούθησε επίσημη δοξολογία παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών αλλά και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

Την ευγνωμοσύνη του στο θεσσαλικό λαό που «που παρά τα δεινά του δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του στην Πολεμική Αεροπορία, να εμψυχώσει το έργο της» απέδωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

«Υποσχόμαστε στον Έλληνα πολίτη αυτό που δικαίως απαιτεί από εμάς: την εθνική αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα. Χρόνια πολλά! Οι ουρανοί είναι δικοί μας!» συμπλήρωσε σε δηλώσεις του.



Δείτε φωτογραφίες από τη δοξολογία:

   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ:

Λάρισα: Με λαμπρότητα η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά