Η Απάντηση για Νυχτερινά και Αποζημίωση Περιπόλων στον Έβρο

 

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι,

στα πλαίσια ερώτησης που είχε κατατεθεί στην ΒτΕ από τον Βουλευτή Ελληνικής Λύσης κ. Παπαδάκης με θέμα «Αμοιβή νυχτερινών υπηρεσιών και επίδομα περιπόλων αποτροπής μεταναστευτικών ροών», σας ενημερώνουμε για την απάντηση του κ. ΥΕΘΑ.

Η ΠΟΜΕΝΣ τονίζει ότι από την εν λόγω απάντηση δεν διευκρινίζεται τίποτα σχετικά με την δίκαιη αποζημίωση της νυχτερινής εργασίας, ούτε και για τις απλήρωτες περιπολίες στα σύνορα του Έβρου από τον Ιούλιο του 2020.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η συνεχείς απαντήσεις που αναφέρονται διαρκώς στην εφαρμογή του Κρατικού προϋπολογισμού και τις δημοσιονομικές συνθήκες, έχουν κουράσει τους συναδέλφους μας. Έντονα και συνεχώς αυξανόμενα είναι τα παράπονα που δέχεται η Ομοσπονδία μας από χιλιάδες μέλη - συναδέλφους μας, ότι η Πολιτεία μας αντιμετωπίζει ως πολίτες 2ης κατηγορίας, ενώ στις δύσκολες στιγμές είμαστε πάντα στην 1η γραμμή.

Οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ....... ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.....!!!!!!

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΔΥΝΑΜΙΚΑ.......!!!!!!


 

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά