Αλεξανδρούπολη: Κατατέθηκαν χαρτιά στον Εισαγγελέα από τον Στρατό ώστε να πάρει πίσω το Πάρκο Αλτιναλμάζη






Αλεξανδρούπολη: Κατατέθηκαν χαρτιά στον Εισαγγελέα από τον Στρατό ώστε να πάρει πίσω το Πάρκο Αλτιναλμάζη


Κατατέθηκε ο φάκελος με τα χαρτιά στον Εισαγγελέα από τον Στρατό, ώστε να πάρει πίσω το Πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη.

Το θέμα είχε απασχολήσει σε έντονο βαθμό το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης ενάμιση χρόνο περίπου πριν, καθώς είχε προκληθεί έντονος προβληματισμός μετά από ερώτηση που είχε κατατεθεί από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται πως ο Στρατός , είχε παραχωρήσει το 2012 την έκταση του πρώην στρατοπέδου Παρμενίωνα και νυν οικοπάρκου Αλτιναλμάζη στο Δήμο προς χρήση, μέχρι το τέλος του 2020.

Στη συμφωνία προβλέπονταν μία σειρά από συμβατικές υποχρεώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προς τον Στρατό, μεταξύ των οποίων ήταν και η ολοκλήρωση του δυτικού περιφερειακού δρόμου.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης, τον Ιανουάριο του 2022, ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης υποστήριξε πως έκανε σειρά επαφών τόσο με τα συναρμόδια Υπουργεία όσο και με τον Στρατό, προκειμένου να βρεθεί λύση, καθώς στην έκταση του Αλτιναλμάζη, υπάρχει έκταση περίπου 32 στρεμμάτων στην οποία προβλέπεται η κατασκευή σχολικών κτιρίων.


pameevro.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά