Στο Σύνταγμα το Ιππικό: Σπάνιες εικόνες έξω από τη Βουλή

 Στο Σύνταγμα το Ιππικό: Σπάνιες εικόνες έξω από τη Βουλή

Μια πρωτόγνωρη εικόνα είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης (16.3.2023), καθώς το… Ιππικό του στρατού έκανε πρόβα για την παρέλαση στο Σύνταγμα.

Και ενώ οι Αθηναίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έβλεπαν μπροστά τους άλογα στο Σύνταγμα, κάποιοι κατάφεραν να απαθανατίσουν το γεγονός.

Τα ζώα μεταφέρθηκαν με φορτηγά από το στρατόπεδο της Αυλώνας για να κάνουν πρόβα στο Σύνταγμα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενόψει της παρέλασης της 25η Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στη βάση τους.

Ο 76χρονος Ταξίαρχος Δημήτριος Στεργίου Καψάλης οδήγησε το νεοσύστατο τάγμα του στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προκαλώντας έκπληξη σε όσους είδαν τα άλογα έξω από τη Βουλή…

 

www.newsit.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά