Βουλή: Στηρίζει τα παιδιά πεσόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας



vouli© Παρέχεται από: Protothema.gr

Την απόφαση για την επέκταση και για το 2023 του προγράμματος στήριξης των παιδιών πεσόντων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εν ώρα καθήκοντος υπέγραψε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Για το τρέχον έτος διατίθεται για τη στήριξη 72 παιδιών 43 συνολικά πεσόντων, το ποσό των 625.750 ευρώ. Πρόκειται για παιδιά που είναι ακόμη ανήλικα ή σπουδάζουν.

Με τη συμβολική αυτή ενέργεια, η Βουλή τιμά έμπρακτα τη μνήμη εκείνων που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας με αυτοθυσία το λειτούργημά τους και την πατρίδα. Οι οικογένειες που άφησαν πίσω τους χρειάζονται στήριξη και η Βουλή είναι πάντα έτοιμη να τους την προσφέρει. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε το 2010.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά